Opslagstavlen

 • ikon
  SUPERDAG MED MOTION - OG SÅ ER DER FERIE...
  Det blev en rigtig god motionsdag med masser af forskellig motion - og pragtfuldt vejr!
  Faktisk fik motionsdagen på alle knapper med godt vejr - høj temperatur, solskin og blå himmel - så måske var det vejret, der fik eleverne til at gå helt amok i motion. På posteløbet var der mange forskellige slags motion, og over middag var der duathlon med en kombination af løb og cykling Holgersdal Rundt.
  Så da hele salen efter endt motion kunne synge med på "Hallo, halli - her kommer vi", så var alle klar til efterårsferie.
  God efterårsferie!
   
  Søren Bruun Lewring den 12-10-2018
 • STOR DAG PÅ HOGWARTS: Det sker ikke ret tit, at Hogwarts åbner skolens døre, men det skete forleden til Åbent Sogn, hvor troldmænd, mystikere og meget andet stod klar til at vise skolen frem for de mange besøgende moglere (mennesker, som ikke er troldmænd mm). Her var mange ting at se, blandt andet kunne moglerne undtagelsesvis komme et kig med ind i de flyvende lys i Storsalen til morgen-nynnen. På skolen var der mystiske ting at købe, og man kunne se på de populære quidditch-kampe udenfor. Og da dagen sluttede, var skolen pludselig som forvandlet. I løbet af nulkommafem stod skolen som normal igen...
  Søren Bruun Lewring den 24-09-2018