Formål
Skolens formål med faget engelsk følger beskrivelsen af formål i folkeskolens Fælles Mål

Slutmål efter 9. klasse

Skolens slutmål med faget engelsk følger beskrivelsen af slutmål i folkeskolens Fælles Mål

Delmål

Skolens delmål med faget engelsk følger beskrivelsen af trinmål i folkeskolens Fælles Mål på de enkelte klassetrin.
Dog suppleres med en bevidst brug af praktiske hjælpemidler, inddragelse af konkrete materialer og forhold, der supplerer og styrker elevernes kognitive udvikling.

Fagets Udvikling

Fagets udvikling følger beskrivelsen af formål i folkeskolens Fælles Mål på de enkelte klassetrin

Elevernes alsidige personlige udvikling

Denne udvikling styrkes bevidst i faget, gennem tilegnelsen af engelsk som fremmed-sprog, og den indsigt og forståelsesforøgelse, der følger heraf.
Arbejdsmetoder, personlige udfordringer og samarbejdsformer, organiseres i overensstemmelse med skolen værdi- og idegrundlag.