Præsentation

Funktion: Næstformand
Adresse: Overbyvej 60, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Valgt ind i bestyrelsen i april 2011.Jeg er gift med Malene,sammen har vi Rasmus og Mille.Rasmus går hos smørblomsterne og Mille går hos fladstjernerne.Jeg arbejder som elektrikker og er deltidsbrandmand.

Jakob Stenbye Toftebjerg

Funktion: Formand
Adresse: Østrupvej 55, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er gift med Sabrina sammen har vi 2 børn Carl som går i 3.klasse og Sofia som går i 1.klasse. Jeg er udannet Landmand og er til daglig leder på et landbrug ved Brædstrup. Hvis der er nogen spørgsmål eller andet i tænker jeg kan hjælpe med er i meget velkommen til at ringe eller skrive. For på As friskole har vi noget for med hinanden..

Louise Støve Mortensen

Adresse: Overbyvej 16 B As, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er mor til Johan, der går i Hvidkabbelejerne og Julie, der går i børnehave. Jeg bor i As sammen med deres far, Ulrich. Jeg er uddannet sygeplejerske og er ansat i hjemmesygeplejen i Hedensted Kommune. Jeg har været medlem af bestyrelsen siden foråret 2017 og vil i mit bestyrelsesarbejde lægge stor vægt på, at vi også i fremtiden har en skole med gode værdier. Jeg vil gerne være med til at sikre, at As Friskole også i fremtiden er et attraktivt skolevalg, som flest muligt har mulighed for at vælge. Eleverne bliver fagligt dygtige og får nogle fantastiske sociale kompetencer – As Friskole er et dejligt sted at være, både for eleverne og deres familier.

Mathias Hansen

Rikke Hygum Pagh

Adresse: Overbyvej 30, 7130 Juelsminde

Søren Bæk Suurballe

Funktion: Ledelsesrepræsentant
Adresse: Serupsvej 17
Postnr.: 7150  Barrit
Mobil: 23712005

Dorthe Præst

Funktion: Sekretær
Adresse: Asløkke Skolevej 2 As, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg har været med i bestyrelsen siden 2015. Jeg er mor til Laurits i Skovsyrerne, Jeppe i Engblommerne og Freja i Lupinerne og er gift med deres far, Poul. Vi bor i As. Jeg er ansat på Palsgaard, hvor jeg disponerer råvarer.