Præsentation

Funktion: Næstformand
Adresse: Overbyvej 60, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Valgt ind i bestyrelsen i april 2011.Jeg er gift med Malene,sammen har vi Rasmus og Mille.Rasmus går hos smørblomsterne og Mille går hos fladstjernerne.Jeg arbejder som elektrikker og er deltidsbrandmand.

Jakob Stenbye Toftebjerg

Funktion: Formand
Adresse: Østrupvej 55, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er gift med Sabrina sammen har vi 2 børn Carl som går i 3.klasse og Sofia som går i 1.klasse. Jeg er udannet Landmand og er til daglig leder på et landbrug ved Brædstrup. Hvis der er nogen spørgsmål eller andet i tænker jeg kan hjælpe med er i meget velkommen til at ringe eller skrive. For på As friskole har vi noget for med hinanden..

Louise Støve Mortensen

Adresse: Overbyvej 16 B As, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er mor til Johan, der går i Hvidkabbelejerne og Julie, der går i børnehave. Jeg bor i As sammen med deres far, Ulrich. Jeg er uddannet sygeplejerske og er ansat i hjemmesygeplejen i Hedensted Kommune. Jeg har været medlem af bestyrelsen siden foråret 2017 og vil i mit bestyrelsesarbejde lægge stor vægt på, at vi også i fremtiden har en skole med gode værdier. Jeg vil gerne være med til at sikre, at As Friskole også i fremtiden er et attraktivt skolevalg, som flest muligt har mulighed for at vælge. Eleverne bliver fagligt dygtige og får nogle fantastiske sociale kompetencer – As Friskole er et dejligt sted at være, både for eleverne og deres familier.

Per Hovald Sørensen

Adresse: Sognevej 3

Rikke Hygum Pagh

Adresse: Overbyvej 30, 7130 Juelsminde

Nicolai Vinum

Funktion: Kasserer
Adresse: Sandbjergvej 29, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er far til Peter i Hvidkabbelejerne og Villads i Horndragerne. Vi valgte As Friskole fordi vi følte os velkommen fra første gang vi satte vores ben herude. Skolen er et fælles projekt som handler om at give vores børn nogle gode sunde værdier med videre i livet. Den gejst der stråler ud af eleverne og personalet er fantastisk at opleve, og det siger mig at vi har valgt rigtigt. Jeg er gået ind i bestyrelsesarbejdet fordi jeg gerne vil hjælpe med til, at As Friskole får de bedste muligheder for at bestå i fremtiden. Vi har noget for med hinanden!

Søren Bæk Suurballe

Funktion: Ledelsesrepræsentant
Adresse: Serupsvej 17
Postnr.: 7150  Barrit
Mobil: 23712005

Dorthe Præst

Funktion: Sekretær
Adresse: Asløkke Skolevej 2 As, 7130 Juelsminde
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg har været med i bestyrelsen siden 2015. Jeg er mor til Laurits i Skovsyrerne, Jeppe i Engblommerne og Freja i Lupinerne og er gift med deres far, Poul. Vi bor i As. Jeg er ansat på Palsgaard, hvor jeg disponerer råvarer.