Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Søren Bruun Lewring den 28-05-2018
    LEJRSKOLEN I SØNDERBORG for Engblommer og Fladastjerner var en stor oplevelse, eller rettere flere oplevelser på en perlerække. Gruppen besøgte Sønderborg Slot og løste Mysteriet på Slottet, var på Danfoss Universe, hvor eleverne kunne blive mnorgendagens ivræksættere eller lære at fremstille et fly i 3D på en 3D-printer. Endnu en stor oplevelse var Dybbøl Mølle og Besøgscenter, hvor besøgsguiden Erik fik gjort historien om 1864-krigen levende og nærværende.
  • Søren Bæk Suurballe den 25-05-2018
    STORT FORÆLDREMØDE 12/6 kl. 19
    Så er det blevet tid til at indkalde til årets næstvigtigste møde - STORT forældremøde.
    Igen i år flader mødet i to afdelinger:
    Første afdeling handler om næste skoleår - den nye årskalender, gruppeinddeling, klasselærere, faglærere, lokalefordeling, osv. osv. Den nyansatte lærer vil også blive præsenteret.
    I anden afdeling har vi gjort noget af et scoop. Her kommer Brian Degn Mårtensson og holder et oplæg for os med titlen "At blive til noget eller nogen". Brian er en markant stemme i debatter om bl.a. skole, samfund og pædagogik. Han skriver mange debatindlæg på diverse fora, han skriver bøger, han underviser, han forsker og han holder foredrag - nu også i As. Hvis man vil vide mere om Brian, kan man gå på hans hjemmeside: briandegnmaartensson.dk

Overordnet dagsorden:
    1. Udkast til skoleåret 2018/19
    2. Præsentation af nyansat lærer
    3. "At blive til noget eller nogen" v. Brian Degn Mårtensson

Mødet starter kl. 19 og slutter ca. kl. 21.

Vi ses!
  • Søren Bruun Lewring den 22-05-2018
    ALLE MAND AF HUS - TIL PARK OG STRAND!
    En pragtfuld dag med høj solskin og blå himmmel. Med hinanden som godt selskab. Med Eriks harmonika til morgensang i Palsgårds Park.
    Med de store elever til sjovt løb med udfordringer.
    Jo, med Tinas ord: "De skal prøve lidt af svært!"
    Så det gjorde alle. Bagefter dejlig madpakke med superlækkert is fra Palsgård og så til stranden, hvor der blev badet, fisket, hygget, spist, leget og meget mere.
    Dejlig, anderledes dag med andre ting end skoletasken på programmet.
  • 06-06-2018
    tandbørstning 3. klasse - på skolen · HVIDKABBEL