Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

 • Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
 • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
 • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

 • ikon
  Søren Bruun Lewring den 12-10-2018
  SUPERDAG MED MOTION - OG SÅ ER DER FERIE...
  Det blev en rigtig god motionsdag med masser af forskellig motion - og pragtfuldt vejr!
  Faktisk fik motionsdagen på alle knapper med godt vejr - høj temperatur, solskin og blå himmel - så måske var det vejret, der fik eleverne til at gå helt amok i motion. På posteløbet var der mange forskellige slags motion, og over middag var der duathlon med en kombination af løb og cykling Holgersdal Rundt.
  Så da hele salen efter endt motion kunne synge med på "Hallo, halli - her kommer vi", så var alle klar til efterårsferie.
  God efterårsferie!
   
 • Søren Bruun Lewring den 24-09-2018
  STOR DAG PÅ HOGWARTS: Det sker ikke ret tit, at Hogwarts åbner skolens døre, men det skete forleden til Åbent Sogn, hvor troldmænd, mystikere og meget andet stod klar til at vise skolen frem for de mange besøgende moglere (mennesker, som ikke er troldmænd mm). Her var mange ting at se, blandt andet kunne moglerne undtagelsesvis komme et kig med ind i de flyvende lys i Storsalen til morgen-nynnen. På skolen var der mystiske ting at købe, og man kunne se på de populære quidditch-kampe udenfor. Og da dagen sluttede, var skolen pludselig som forvandlet. I løbet af nulkommafem stod skolen som normal igen...
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder