Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på de fleste klassetrin - 0. klasse - 9. klasse - og i børnehaven.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

Søren Bruun Lewring den 12-12-2018
    Kære elever og forældre (og bedsteforældre)!
    Vi er tæt på sidste skoledag før jul...
    Så her er lidt om, hvad vi laver fredag i næste uge. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag.
    Husk dog: Varmt tøj til gåturen til og fra kirke.
    Forældre og bedsteforældre er hjerteligt velkomne til at deltage.
    7.55-8.15 Morgensang
    8.15 I klasserne
    9.15 LG afgang til kirken
    9.20 MG afgang til kirken
    9.25 SG afgang til kirken
    10.00 Gudstjeneste i As Kirke
    Efter gudstjenesten går vi hjem til skolen, hvor der er varme æbleskiver og hygge i klassen.
    Så kommer Erik og "harmonikaen" og henter os i klasserne, mens vi skråler "Nu er det Jul igen…..”
    Vi ønsker hinanden god juleferie i gymnastiksalen
    12.00 God juleferie
  • Søren Bruun Lewring den 30-11-2018
    KRANSE - AF HALM OG GRAN
    Ved bordene var der i år trængsel, da der skulle bindes adventskranse. Dejligt var det i hvert fald at se så mange bedsteforældre og forældre sammen med eleverne, da der skulle bindes kranse.
    Det gik over stok og sten med at få frembragt de flotteste kranse i gymnastiksalen, og samtidig var der julehygge og klipning af julepynt i klasserne.
    Over middag var det hele overstået, kransene var lavet og alt gjort rent.

Ingen aktuelle nyheder