Velkommen til Naturbørnehaven Rødderne

Kontakt

Hvis I kunne tænke jer at se nærmere på vores tilbud, er I meget velkommen til at ringe til Karen på 7569 0045 - 4 og aftale et besøg. I kan også sende en mail til infoasfriskole.dk, så sender vi en bruchure til jer. Vi glæder os til at høre fra jer.

Tilbuddet

"Rødderne" er et unikt børnehavetilbud ved As Friskole, som vil basere den pædagogiske praksis på naturen som det primære være- og lærerum.

Med egen skov, stor lavu som kan opvarmes, bålplads, muldtoiletter, have med køkkenhave, frugttræer og buske, sandkassemiljø, plads til boldspil, leg m.m.

Hvordan kan vi bygge en hule? Hvordan laver vi et godt bål? Hvem kan hjælpe mig? Hvor bor bænkebiderne? Hvilket træ er godt at klatre i? Hvad sker der når det er efterår? Hvem vil være med i trolde-legen? Hvor er det bedste mudder? Hvad hedder blomsten? Hvilket dyr bor i det hule træ? Hvad skal jeg have på, når det regner? Hvordan er snittereglerne? Hvem vil hjælpe med at slæbe brænde? Vil du se mit gemmested? Hvad skal vi bruge solbær til? Hvorhenne er min bedste ven? Må vi gå på opdagelse?

As Friskoles værdigrundlag er fundamentet for Naturbørnehaven Rødderne.

På As Friskole tror vi på, at børn udvikler sig og lærer bedst, i trygge rammer. Vi vil være nærværende voksne, som arbejder bevidst med en anerkendende tilgang, og som værner om de forpligtende og betydningsfulde fællesskaber. Vi har fokus på trivsel og engagement.

Vi tror på, at forskellighed er en ressource. Alle er lige forskellige og skal derfor behandles forskelligt, - for at få lige muligheder.

Vi er optaget af vores omverden, og af hvordan børn tilegner sig denne. Vi er optaget af at bevare deres nysgerrighed, og lysten til læring.

Gennem ligeværd, nærvær, ansvarlighed, faglighed og forskellighed, vil vi gøre vores til, at små mennesker bliver klar til livet som store mennesker. Vi har noget for med hinanden!