En genkendelig rytme igennem dagen giver barnet tryghed og kontinuitet.

Dagsrytmen kan afviges, hvis noget spontant opstår, som giver mening for børnegruppen.

6.30-7.30 Morgenmad, leg og samvær i Påfuglen

7.30-8.00 Leg og samvær i Påfuglen

8.00-8.30 Samling for børnehavebørn i Påfuglen – Dialoger om dagens planer, ”noget på hjertet”, sange og historier.
8.30-9.00 Klargøring og afgang mod Røddernes base

9.15-14:00 Ved skovbasen: Formiddagsmad, leg, aktiviteter, projekter, processer, frokost, hvil m.m.14.00-14.30 Eftermiddagsmad og afrunding af dagen ved basen.

14.30 – 17.00 (fre 16.30) Afgang til Påfuglen, leg og samvær i Påfuglen.

Ovenstående struktur kan variere i forhold til forskellige perioder af året, hvor vi feks. låner gymnastiksalen, bålhytten, kreaværkstedet, deltager ved morgensang, laver cykeldag m.m

Ugerytme - Vil blive udarbejdet senere.

”Åbent Bål”

Én eftermiddag, i slutningen af hver måned, - med rullende ugedag, er der ”Åbent-Bål” for alle forældre. Vi bliver ved Røddernes skovbase til lukketid, så der er mulighed for at opleve og hente børnene her.

Dette giver mulighed for at følge med i børnehavelivet på stedet. Måske er der en hule, et bænkebiderbo eller noget helt tredie, som man skal se, som barnet er optaget af.