Røddernes dag vil være delt mellem to matrikler, - som giver forskellige muligheder.

Om morgenen ved ankomst og om eftermiddagen ved afhentning, vil vi høre til i Påfuglen,  As Friskoles SFO, som ligger i samme bygning som skolen på Overbyvej 27.

Her er der mulighed for at spise morgenmad, samt leg og samvær på tværs af alle aldre.

At være en del af “livet” i Påfuglen styrker den røde tråd, til skolens fællesskab og til relationer på tværs af alle aldre. As Friskole prioriterer denne samhørighed, og værdsætter at børn kan erfare sig selv i nye roller herigennem.

Fra kl ca 9:30-14:30 vil Røddernes base være i skoven på Overbyvej 10.

Vi går samlet derhen kl. ca. 9:00 og går samlet tilbage kl ca 14:30.

Gåturen er på ca. 400 meter.

Vi anvender refleksveste, og kan gøre brug af ”gå-venner” fra en af klasserne.

Ved skoven er det planen, at etablere en lejr med bålplads, stor lavu/tipi med brændekomfur, samt to muldtoiletter. Lavu’en kan give læ for regn og varme til våde fødder, samt anvendes til alt andet i den pædagogiske praksis eks. hviletid.

Der findes en ældre bolig og tilhørende have. Haven vil blive udnyttet til bla. køkkenhave, frugttræer og buske, sandkassemiljø, og diverse lege.

Boligen kan anvendes som vejrligstation i tilfælde af vejrmæssige udfordringer.

Boligen rummer et lille køkken, toilet med pusleplads, garderoberum, soverum, lille kontor/møderum, en stor “legestue”, kælder med tørrerum.