Naturbørnehaven Rødderne ved As Friskole søger en 37 timers pædagog pr. 1. august 2018

As Friskole åbner en ny naturbørnehave - Rødderne - med opstart mandag den 6. august 2018

Vi søger en pædagog som:

• Vil være med til at udvikle et unikt NATUR-børnehavemiljø.
  • Har erfaring med børnehavealderen og natur.
  • Er velfunderet i sin pædagogiske tilgang til børn i alderen 3-6 år.
  • Har naturfaglig interesse.
  • Kan arbejde selvstændigt og målrettet.
  • Har praktisk sans og håndelag for udeliv.
  • Arbejder ud fra en anerkendende tilgang, samt tydelighed i samspillet.
  • Anvender humor, fantasi og kan følge børnenes spor.
  • Lægger vægt på sammenhængskraft gennem forældresamarbejde og den røde tråd i barnets liv.

Hvis du ovenikøbet er musikalsk og har spilleglæde, vil det være en fordel.

Kan du se dig selv:

• som en indlevende, engageret og fagligt dygtig pædagog hos Rødderne?
  • i et fællesskab omkring As Friskoles værdigrundlag?
  • i en skov i regnvejr, med hænderne i jorden, igang med at udforske - i samspil med børnene?

Vi tilbyder:

• Stor indflydelse på den pædagogiske praksis.
  • Et udviklende og engageret miljø omkring As Friskole.
  • Et fællesskab med nærvær, dannelsestanker og "højt til himlen"

På As Friskole tror vi på, at børn udvikler sig og lærer bedst, i trygge rammer. Vi vil være nærværende voksne, som arbejder bevidst med en anerkendende tilgang, og som værner om de forpligtende og betydningsfulde fællesskaber. Vi har fokus på trivsel og engagement.

Vi tror på, at forskellighed er en ressource. Alle er lige forskellige og skal derfor behandles forskelligt, - for at få lige muligheder.

Vi er optaget af vores omverden, og af hvordan børn tilegner sig denne. Vi er optaget af at bevare deres nysgerrighed, og lysten til læring.

Gennem ligeværd, nærvær, ansvarlighed, faglighed og forskellighed, vil vi gøre vores til, at små mennesker bliver klar til livet som store mennesker. Vi har noget for med hinanden!

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønske at aftale et besøg, kontakt da leder af børnehaven Karen Wind Andersen på tlf. 7569 0045 - 4 eller skoleleder Søren Suurballe på tlf 7569 0045 - 2

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftale mellem Dansk Friskoleforening og BUPL.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som skal sendes til [email protected] senest fredag den 8. juni kl. 12. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 24.