As Friskole søger en kombineret pædagog og afdelingsleder

 

As Friskole starter pr. 1. august en naturbørnehave og søger derfor en kombineret pædagog og afdelingsleder på fuld tid. Ansættelsen starter den 1. maj, hvor du skal være med til at gøre klar til at tage imod børn og forældre den 1. august.

 

As Friskole er en mindre skole med ét spor fra 0. til 9. klasse. Vi har 130 elever og vi er 15 ansatte. I vores SFO går der godt 40 børn. Skolen ligger smukt på Juelsmindehalvøen kun fem km fra Juelsminde og ca. 20 km fra både Horsens og Vejle. Der har været skole i vores bygninger i mere end 100 år, men som friskole er vi godt 20 år gamle.

 

Vi driver skole på et stærkt værdigrundlag, som ikke bare er et festskrift, men noget vi mener og lever efter. Derfor er det vigtigt, at vores nye ansatte kan finde sig til rette i værdigrundlaget. Vi har et tæt og nærværende samarbejde med alle vores familier. Der er forholdsvis få elever i klasserne. Skolen er bygget op at mange fællesskaber. Fælles for dem alle er, at de forpligter. Forældreopbakningen og -tilliden er stor og det giver gode arbejdsbetingelser for de ansatte og et rigtig godt skolemiljø for eleverne. 

 

Det er i samme ånd vi ønsker at lave børnehave. Derfor er vi på udkig efter en pædagoguddannet, som kunne tænke sig at indgå i fællesskabet omkring As Friskole og som kunne tænke sig at få ledelsesansvar og stor indflydelse på kulturen og hverdagen i en helt nystartet naturbørnehave. 

 

Det er vigtigt for os, at du:

    •    Elsker at have med børn at gøre

    •    Elsker naturen og at være ude i al slags vejr

    •    Synes, en naturbørnehave er det eneste rigtige

    •    Genkender dig selv i vores værdigrundlag og vil arbejde for at realisere det hver eneste dag

    •    Er klar til tæt samarbejde med både forældre, lærere, pædagoger og lokalbefolkning

 

Beskrivelse af vores naturbørnehave kan ses på vores hjemmeside,www.asfriskole.dk, hvor du også kan finde flere informationer om skolen i det hele taget.

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som skal sendes til [email protected] senest mandag den 12. marts kl. 12. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 12.

 

Yderligere oplysninger om stillingen og aftale om rundvisning på skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Søren Suurballe på tlf. 7569 0045.