• Overbyvej 27, 7130 Juelsminde
  • [email protected]

Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Pia Knudsen den 22-02-2017
    VIGTIGT

Husk at svare tilbage på beskeden vedr. arb dagen den 25. marts.

Pia
  • Søren Bruun Lewring den 03-02-2017
    SKOLEN SÅ GUMMI T
    Hele skolen var afsted på en fin tur til Odense Teater, Sukkerkogeriet, for at se forestillingen Gummi T - eller måske bedre kendt som Gummi Tarzan. Historien er som bekendt skrevet af Ole Lund Kirkegaard, som har været fast på morgenprogrammet i denne måned, og udflugten var på den måde en slags afslutning. Forestillingen lagde sig meget op ad den seneste, animerede udgave af historien, men var spækket med sjove indfald og "tegneserie-effekter" på scenen. Prikken over "i-et" var, da to af hovedrolleindehaverne var på scenen efter forestillingen for at besvare spørgsmål.
    Til alle lærernes store stolthed var det nogle rigtigt gode spørgsmål, vores elever stillede de to skuespillere.
    Så i bussen hjem igen efter en god og lang dag.
    Desværre må man ikke fotografere forestillingen, men der er fotos til og fra Odense Teater her:
  • 02-03-2017
    Majblomsterne på tandklinikken · MAJBLOMSTE