Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

Søren Bruun Lewring den 16-08-2018
    ALVERDENS MAD blev både lavet og spist ved gruppedagen for MG.
    Om formiddagen blev der svedt og slidt i det ved komfurerne og ved bålpladsen, samt de mange borde, hvor der blev snittet og skåret.
    Ved mkiddagstid var der tid til det sjove, nemlig at spise maden, og heldigvis smagte det godt!
    De mange retter kom fra Mexico, Italien, Spanien, Tyrkiet, Kina, Vietnam og USA. Sikke en verdensrundrejse i madkultur!

• Søren Bruun Lewring den 14-08-2018
    FØRSTE SKOLEDAG blev skudt i gang på den helt rigtige måde - dog med regnvejr, hvad der var lidt usædvanligt. Men trods det var det glade børn, som forventningsfulde mødte op til den første skoledag efter sommerferien.
    Først "I østen stiger solen op" ved flagstangen, hvor Aage hejste flaget, mens Erik spillede på harmonikaen. Så havde Søren Suurballe ordet, hvorefter eleverne gik i klassen sammen med klasselæreren til velkomstsnak.  Efter en pause fik eleverne nye pladser i gymnastiksalen, og så var det ellers ud til Djævleleg på fodboldbanen. Tilbage i gymnastiksalen blev de bedste rækker kåret, og så er vi ellers klar til det kommende år.
    Hav et godt skoleår!

Ingen aktuelle nyheder