Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på de fleste klassetrin - 0. klasse - 9. klasse - og i børnehaven.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Søren Bruun Lewring den 30-11-2018
    KRANSE - AF HALM OG GRAN
    Ved bordene var der i år trængsel, da der skulle bindes adventskranse. Dejligt var det i hvert fald at se så mange bedsteforældre og forældre sammen med eleverne, da der skulle bindes kranse.
    Det gik over stok og sten med at få frembragt de flotteste kranse i gymnastiksalen, og samtidig var der julehygge og klipning af julepynt i klasserne.
    Over middag var det hele overstået, kransene var lavet og alt gjort rent.

• Louise Houmark Ballegaard (LHB) den 12-11-2018

Kære forældre i 4. klasse,

Jeg har tidligere fremsendt et link til udfyldelse af samtykkeerklæring forud for sundhedssamtalerne i 4. klasse.

Grundet perosnadataloven må jeg ikke afholde samtalerne med jeres børn, såfremt disse ikke er udfyldt enten elektronisk eller i papirform.

Da jeg starter samtaler på torsdag i denne uge håber jeg i vil gå ind og underskrive digitalt eller udskrive samtykkeerklæringen herfra og underskrive den i papirform og give jeres børn dem med i skole snarest muligt.

Jeg vil rigtig gerne tale med jeres børn, så jeg håber at i vil underskrive disse.

Mvh. Louise, sundhedsplejersken.

Ingen aktuelle nyheder