Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Søren Bruun Lewring den 20-09-2018
    EN STEMNINGSFULD MORGEN på Hogwarts - og så var det ellers i gang med arbejdet! For de fleste elever betød det travlhed i værkstederne, og for nogen betød det også oplæring i det ædle spil, Quidditch.
    Hele skolen summer af aktivitet for at blive færdig til at åbne dørene på lørdag, hvor der kommer besøg af "Moglerne" - også kendt som mennesker.
  • Søren Bruun Lewring den 19-09-2018
    ARBEJDET PÅ HOGWARTS er i fuld gang. Der bliver savet, malet, klistret og meget andet - på livet løs!
    Hver morgen er der samling i Storsalen, og her fordeles de points, som hvert kollegium har optjent dagen i forvejen. Her er der stemning og spænding, når points deles ud af de skrappe profesorer.
    Hvert kollegium har fået taget et foto, som man som forældre kan se. Se dem og fotos fra hverdagen - inklusive af lærerprofesoratet herunder.

• Søren Bruun Lewring den 17-09-2018
    DE TRE KOLLEGIER, som Hogwarts består af i denne uge, blev i morges budt velkommen af det høje professorat i den festligt udklædte Storsal.
    Her fik de nye elever reglerne at vide for den kommende uges arbejde.
    Så gik eleverne ellers i gang med de mange værksteder, der er spredt over skolen.
    Alt skal gerne være klart til på lørdag, hvor skolen åbnes for alle i forbindelse med Åbent Sogn, fra kl 10 til kl 13.

• Søren Bruun Lewring den 17-09-2018
    EMNEUGEN MED HARRY POTTER ER SKUDT I GANG, og foreløbig er det ikke gået stille af.
    Fredag i sidste uge kom samtlige elever i den varme stol hos Fordelingshatten, hvor de fik at vide, hvilket kollegium, de skulle tilhøre. Det var både højtideligt og spændende at finde ud af, hvor man skulle være i den kommende uge.

Ingen aktuelle nyheder