• Overbyvej 27, 7130 Juelsminde
  • kontor@asfriskole.dk

Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Pia Knudsen den 18-01-2017
    GENERALFORSAMLING i STØTTEFORENINGEN

Onsdag den 22. februar kl. 18.30 afholdes der generalforsamling i Støtteforeningen. Dagsorden iflg. vedtægterne.

Der er kaffe på kanden.

Vi har brug for nye bestyrelsesmedlemmer, da mange af os der sidder har store børn på skolen og om to år - som er valgperiode - er de videre fra As Friskole. Vi vil gerne have nogle nye med allerede nu.
    Henvend dig til Lene på 23379990 hvis du er interesseret og eks. ikke kan komme den aften.

vh Støtteforeningen
  • Søren Bruun Lewring den 03-02-2017
    SKOLEN SÅ GUMMI T
    Hele skolen var afsted på en fin tur til Odense Teater, Sukkerkogeriet, for at se forestillingen Gummi T - eller måske bedre kendt som Gummi Tarzan. Historien er som bekendt skrevet af Ole Lund Kirkegaard, som har været fast på morgenprogrammet i denne måned, og udflugten var på den måde en slags afslutning. Forestillingen lagde sig meget op ad den seneste, animerede udgave af historien, men var spækket med sjove indfald og "tegneserie-effekter" på scenen. Prikken over "i-et" var, da to af hovedrolleindehaverne var på scenen efter forestillingen for at besvare spørgsmål.
    Til alle lærernes store stolthed var det nogle rigtigt gode spørgsmål, vores elever stillede de to skuespillere.
    Så i bussen hjem igen efter en god og lang dag.
    Desværre må man ikke fotografere forestillingen, men der er fotos til og fra Odense Teater her:
  • Søren Bruun Lewring den 12-01-2017
    FEDE RYTMER OG MEDRIVENDE OPTRÆDEN!
    Vi havde forleden besøg af musikgruppen Drumdrum, bestående af tre medlemmer. Og det gik ikke stille af...
    For en ting er, at de tre bandmedlemmer er rigtigt gode til at spille. Noget andet er, at de er rigtigt gode til at få deres publikum med til at klappe, synge med - og deltage. Som det kan ses på fotos (klik på linket herunder) så var en del af skolens elever med på scenen for at spille med på et musikinstrument. Eleverne tøvede ikke med at komme på scenen for at deltage. Det gjorde de godt.
    Bragende godt! God koncert!
  • 02-03-2017
    Majblomsterne på tandklinikken · MAJBLOMSTE