Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Louise Houmark Ballegaard (LHB) den 12-11-2018

Kære forældre i 4. klasse,

Jeg har tidligere fremsendt et link til udfyldelse af samtykkeerklæring forud for sundhedssamtalerne i 4. klasse.

Grundet perosnadataloven må jeg ikke afholde samtalerne med jeres børn, såfremt disse ikke er udfyldt enten elektronisk eller i papirform.

Da jeg starter samtaler på torsdag i denne uge håber jeg i vil gå ind og underskrive digitalt eller udskrive samtykkeerklæringen herfra og underskrive den i papirform og give jeres børn dem med i skole snarest muligt.

Jeg vil rigtig gerne tale med jeres børn, så jeg håber at i vil underskrive disse.

Mvh. Louise, sundhedsplejersken.

• Louise Houmark Ballegaard (LHB) den 08-11-2018

Til børn og forældre i 4. klasse

- Sunhedssamtaler hos Engkabbelejerne på As Friskole d. 15. nov. og 22. nov. 2018

Sundhedsplejersken vil gerne tale med jeres børn om de forandringer, der sker i kroppen under puberteten. Det kan foregå i klassen eller i mindre grupper.

Børnene skal også vejes og måles.

Inden sundhedsplejersken skal se børnene, skal dit/jeres barn, hjemmefra, udfylde et spørgeskema vedrørende deres sundhed og trivsel. Besvarelsen tager ca. 20 min.

Vejledning til udfyldelse af spørgeskemaet:

1. Gå ind på www.svar.børnungeliv.dk (enten via computer, tablet/iPad eller smartphone)

2. Klik på ”Besvar spørgeskema”

3. Klik på ”Grundskole”

4. Klik på ”Besvar her”

5. Log ind med dit UNI-Login under ”ELEV”

6. Besvar spørgeskemaet. Husk at trykke ”Gem”

7. Du logges automatisk ud, når du er færdig med at besvare spørgsmålene.

Hvis besvarelsen giver anledning til opfølgning vil sundhedsplejersken tale med barnet.

Der gives tilbagemelding på samtalen og undersøgelsen, såfremt der er behov for opfølgning.

Hvis der er noget I ønsker, sundhedsplejersken skal tale med jeres barn om; eksempelvis tilbagevendende hovedpine, mavepine, træthed, vægtproblemer, koncentrationsevne, trivsel blandt kammerater eller andet, der påvirker barnets hverdag, er I velkomne til at tage kontakt til sundhedsplejersken. Det kan gøres ved at sende en mail via forældreintra.

VIGTIGT!!Jeg vil ligeledes gerne bede jer udfylde samtykkeerklæringen vedr. jeres barns deltagelse i Sundhedsplejens generelle tilbud, samt om I giver samtykke til, at jeg må drøfte jeres barns sundhed med jeres barns klasselærer. Samtykkeerklæringerne finder I ved at logge ind på Sundhedsvejen.dk med jeres NemID. Når I skal udfylde erklæringerne, vil I modtage en engangskode via jeres mail. Det er derfor vigtigt, at I er oprettet med den korrekte mail på Sundhedsvejen. Det er nok, at èn af jer udfylder samtykkeerklæringerne.

Hvis ikke i udfylder samtykkeerklæringen, da må jeg ikke afholde sundhedssamtaler med jeres barn.

Husk vaccination, når dit barn bliver 12 år.

MFR vaccination hvis dit barn ikke har fået den som 4-årig.

HPV vaccination for piger.

Louise Houmark Ballegaard, sundhedsplejerske

Sundhedsplejen i Hedensted Kommune