• Overbyvej 27, 7130 Juelsminde
  • kontor@asfriskole.dk

Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg eller kom forbi til Åben Skole den 3. november kl. 15-19. Vi ses!

Søren Bæk Suurballe den 17-08-2016
    *SÅ ER BUSSEN PÅ PLADS*
    Fra på mandag kører skolebusrute 1 omkring Skjold Kirke både morgen og eftermiddag!

Den nye køreplan kommer til at ligge her: http://www.hedensted.dk/borger/trafik,-veje-og-koersel/koersel/hjaelp-til-transport/skolebusruter

Om morgenen holder bussen ved Skjold Kirke kl. 7.00 og ankommer til Glud Skole kl. 7.20. Kl. 7.29 kører 104 til As Friskole.
    Om eftermiddagen kører 104 fra As Friskole kl. 14.27 og ankommer til Glud Skole kl. 14.48. Kl. 15.03 kører rute 1 mod Skjold, som er endestation på turen. Den ankommer til Skjold Kirke kl. 15.55.

Selvom turen fra As til Skjold tager langt tid, er det ovenud positivt, at kommunen overhovedet vil tilgodese os.

Det er gratis at køre med skolebusrute 1.

Indtil efterårsferien betragter kommunen det som en prøve. Viser det sig, at behovet alligevel ikke eksisterer eller er for småt, forbeholder de sig retten til igen at fjerne Skjold Kirke som stoppested.
    Pia Knudsen den 16-08-2016
    Hej alle

Så er det snart tid til infomøde vedr. Produktionsdag til Julemarked. Produktionsdagen er 8. november, men klasserepræsentanter mødes allerede nu den 12. september for at planlægge dagen. Så har du en god ide til noget der kan laves bedes du lige rette henvendelse til klasserepræsentanten i dit barns klasse.
    Klasserepræsentanten vil kontakte dig senere og bede om tilbagemelding på om du deltager i Produktionsdagen. Det er vigtigt at melde tilbage med antal deltagere, da Støtteforeningen sørger for suppe til aftensmad.

vh Støtteforeningen
    Søren Bæk Suurballe den 10-08-2016
    SKOLEN ER ALENE HJEMME DEN 4. NOVEMBER
    Igen i år tager alt personale - undtaget Pia - på pædagogisk dag og efterlader skolen uden opsyn.
    Det er alletiders chance for at komme tættere på jeres børns klassekammerater og en god mulighed for at få udlevet den indre lærer. Tænk allerede nu over, hvad I kan byde ind med. Alle input er velkommen.
    Skolens 114 elever skal have undervisning, eller noget der ligner fra 7.50-13.35 og SFO'ens ca. 40 børn skal passes fra 13.35-16.00.
    Skriv til Søren med jeres forslag til aktiviteter, hvilken klasse I gerne vil tage jer af eller SFO og hvor længe. Slå jer gerne sammen et par stykker eller flere.
    På forhånd mange tak for hjælpen!
    Pia Knudsen den 09-08-2016
    Hej alle

Så er det igen tid for ansøgning af Fripladstilskud fra Fordelingssekretariatet. Man kan evt. komme i betragtning til et tilskud hvis man tjener under kr. 350.000 i hele husstanden. Det bestemmes af Fordelingssekretariatet hvem der er berettiget og hvor meget man er berettiget til.
    Kom forbi Pia på kontoret og afhent skemaer både til skolepenge og SFO. Skemaerne skal retur til Pia senest 1. september i udfyldt stand.
  • Søren Bruun Lewring den 09-08-2016
    Første skoledag i fotoform

Husk at tjekke www.as-friskole.dk - Friskolen i billeder - Flickr-album for at se de nye fotos fra skolen - fx fra den første skoledag.