Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

Søren Bruun Lewring den 13-10-2017
    MOTION, CYKLING OG LØB
    Eleverne fik godt med sved på panden, da de hele fredagen før efterårsferien fik knoklet godt igennem ved motionsdagen.
    Først var det ved nogle fine motions-poster, som 5. og 6. klasse stod for. Her skulle der hoppes, og løbes og sparkes bold og meget mere. De to klasser havde gjort et fint arbejde for at lave nogle spændende poster.
    Så skulle der cykles, og det blev der i det fine vejr - solen skinnede og en lun vind hjalp godt på humøret under de mange cykelrunder. De mange elever var rigtigt gode til at cykle og passe på hinanden under ruten.
    Suundhedsudvalget stod for at dele frugt ud, og så gik det ellers løs igen - denne gang med at løbe. Ruten på skolen er 1 kilometer lang, og her gik det også løs med højt humør. Vandhanerne blev flittigt brugt, både til at drikke, men også til at få lidt vand i hovedet for at køle lidt.
    Efter spisepausen var der præmieoverrækkelse i gymnastiksalen, hvor der var uddeling af de gyldne løbesko og de gyldne cykelhjelme. Det gyldne støtteben og den gyldne pedal gik til de to elever, der havde været mest hjælpesomme under cykelløbet.
    En særlig pris, det gyldne cykelhjul, gik til Frederik Ø, der både kørte flest cykelrunder samt var hos den lille gruppe løbere, der rundede 11 runder.
    Som afslutning på dagen fik Ronnie overrakt en gave i anledning af, at det var hans sidste dag på skolen. Han kvitterede med det samme med en tak og uddeling af flødeboller til alle elever. Oven i hatten var der kram til alle fra Ronnie.
  • Søren Bruun Lewring den 29-09-2017
    SCIENCE-UGEN PRÆSENTERET
    Fredag var det så vidt, at de forskellige arbejdsgrupper var klar med deres præsentationer efter en uge i naturvidenskabens navn.
    Så derfor blev en uges - til tider hårdt, men sjovt - arbejde præsentaret for de andre elever på skolen. Samt for de lærere og de forældre, som havde tid og lejlighed for at komme forbi på det rigtige tidspunkt.
    Se eller gense, hvordan præsentationerne foregik:
    EN UGE I NATURVIDENSKABENS TEGN
    I denne uge bliver der tænkt naturvidenskabeligt og lavet naturfaglige aktiviteter i alle klasser. Hos de yngste bliver der snakket og sunget sange om kroppen, og selv en dans er det blevet til (Tak for underholdende indslag til Tina, Jette og Erik under morgensangen).
    I 2-3 klasse bliver der sat strøm til, når der bygges broer og biler og både med lys og motor.
    4 klasse har været på udflugt, lavet planteforsøg og bygger desuden genbrugslegetøj og en fremtidsmodel for skolen.
    i 5 klasse bliver der regnet og kodet på livet løs, og i 6 kl står sundhed, både mentalt og fysisk, på dagsordenen.
    Hos de ældste klasser drejer det sig om solsystemet - bygge raketter, lære om planeterne og sende en ekspedition afsted til en fremmed planet, som skal undersøges.

UDFLUGT I VIDENSKABENS NAVN
    4 klasse har været på udflugt i science-emneugen.
    Under udflugten drejede det sig om vand på flere måder.
    Klassen var på besøg på Juelsminde Renseanlæg, hvor klassen så spildevand blive til (næsten) rent vand. I Juelsminde så klassen pumpestrationen ved Storstranden, der skal lede overfladevandet væk fra området, og i Sandbjerg Vig blev sluseanlægget undersøgt. Sluseanlægget skal sørge for, at havvand ikke kommer ind i området bag slusen.

TRÆARBEJDE I GODT VEJR
    Heldigvis har vejret været så godt, at træskæring i krea ofte kan foregå udendørs. Det nyder eleverne, mens de arbejder