• Overbyvej 27, 7130 Juelsminde
  • kontor@asfriskole.dk

Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg eller kom forbi til Åben Skole den 3. november kl. 15-19. Vi ses!

• Søren Bæk Suurballe den 26-09-2016
    INTERNATIONAL ORDBLINDEUGE I UGE 40

Se vedhæftede program, som indeholde en mængde rigtig gode tilbud.
    Marianne Hansen den 16-09-2016
    Stor udstilling fra Sydslesvisk Forening i Storstuen på As Friskole

En del af dansk historie
    Grænsen mod Tyskland har ikke altid været, hvor den er i dag.
    I udstillingen frem til den 10. oktober kan du gå på opdagelse i dine rødder mod syd

Udstillingen er ÅBEN på lørdag til ÅBENT SOGN
    Udstillingen er ÅBEN når du henter og bringer børn til As Friskole

se mere:
    Søren Bæk Suurballe den 17-08-2016
    *SÅ ER BUSSEN PÅ PLADS*
    Fra på mandag kører skolebusrute 1 omkring Skjold Kirke både morgen og eftermiddag!

Den nye køreplan kommer til at ligge her: http://www.hedensted.dk/borger/trafik,-veje-og-koersel/koersel/hjaelp-til-transport/skolebusruter

Om morgenen holder bussen ved Skjold Kirke kl. 7.00 og ankommer til Glud Skole kl. 7.20. Kl. 7.29 kører 104 til As Friskole.
    Om eftermiddagen kører 104 fra As Friskole kl. 14.27 og ankommer til Glud Skole kl. 14.48. Kl. 15.03 kører rute 1 mod Skjold, som er endestation på turen. Den ankommer til Skjold Kirke kl. 15.55.

Selvom turen fra As til Skjold tager langt tid, er det ovenud positivt, at kommunen overhovedet vil tilgodese os.

Det er gratis at køre med skolebusrute 1.

Indtil efterårsferien betragter kommunen det som en prøve. Viser det sig, at behovet alligevel ikke eksisterer eller er for småt, forbeholder de sig retten til igen at fjerne Skjold Kirke som stoppested.
    Søren Bæk Suurballe den 10-08-2016
    SKOLEN ER ALENE HJEMME DEN 4. NOVEMBER
    Igen i år tager alt personale - undtaget Pia - på pædagogisk dag og efterlader skolen uden opsyn.
    Det er alletiders chance for at komme tættere på jeres børns klassekammerater og en god mulighed for at få udlevet den indre lærer. Tænk allerede nu over, hvad I kan byde ind med. Alle input er velkommen.
    Skolens 114 elever skal have undervisning, eller noget der ligner fra 7.50-13.35 og SFO'ens ca. 40 børn skal passes fra 13.35-16.00.
    Skriv til Søren med jeres forslag til aktiviteter, hvilken klasse I gerne vil tage jer af eller SFO og hvor længe. Slå jer gerne sammen et par stykker eller flere.
    På forhånd mange tak for hjælpen!
  • 07-10-2016
    18:00-21:00
    Discoaften m/ Støtteforeningen på skolen · ENGBLOMMER · FLADSTJERN · HVIDKABBEL · LUPINERNE · MAJBLOMSTE · SKOVMÆRKER · SKOVSYRERN · SMØRBLOMST