• Overbyvej 27, 7130 Juelsminde
  • kontor@asfriskole.dk

Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Søren Bruun Lewring den 08-12-2016
    Fuld gas på SFO'ens julefrokost
    De kendte sange som "Jeg gik mig over sø og land" og "Så går vi rundt om en enebærbusk" blev spillet og  danset til for fuld udblæsning, da SFO'en holdt julefrokost. Med Erik ved harmonikaen og Tina og Pernille med i dansene gik det over stok og sten, så kinderne blev røde. Sjovt var det...

• Søren Bruun Lewring den 08-12-2016
    Lucia for Onsdagsklubben
    Skolens Lucia-kor fik en ekstra chance for at optræde, da Onsdagsklubben var på besøg i gymnastiksalen. Det gik rigtigt fint, og der var ros til holdet bagefter.

• Pia Knudsen den 02-12-2016
    Juletræsfest + historie.pdf
    Søren Bruun Lewring den 20-11-2016
    GODT BESØGT JULEMARKED!
    As Friskoles Støtteforenings julemarked var i år rigtigt godt besøgt, og købelysten fejlede heldigvis heller ikke noget. Der var da også i den grad meget at vælge imellem, lige fra de syltede rødbeder og flotte foto-plakater til søde dekorationer og brændte mandler.
    I år var Lucia-optoget ekstra stort, da drengene i år deltog i både optog og kor. Derfor kom antallet op på ca 60 deltagere i optoget og ca 70 til koret. Flot og stort lød det - korets sange i gymnastiksalen, hvor folk trængtes for at opleve sangene.
    Som altid var tombolaens lotteri et hit, og generelt blev der solgt godt ud i standene.
    Se fotos fra dagen herunder.
  • Søren Bruun Lewring den 17-11-2016
    EN DAG FULD AF TRIVSEL
    I år var emnet for skolens årlige dag for Red Barnet "Trivsel". Dette emne blev vendt på forskellig vis i de forskellige grupper, der gik op i opgaverne med liv og sjæl. Hele skolen summede af aktivitet dagen igennem.
    Da resultaterne blev præsenteret i gymnastiksalen sidst på dagen, var der rigtigt mange bud på, hvordan man kan skabe en god hverdag. Forslag både som tegninger, som mundtlige præsentationer og som små filmklip.
    Se smagsprøver fra dagen herunder.