Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på de fleste klassetrin - 0. klasse - 9. klasse - og i børnehaven.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Søren Bruun Lewring den 22-01-2019
    DJENKIS KHAN OG GRAUBALLEMANDEN har det til fælles, at der lige nu er udstilling om dem på Moesgaard Museum. Det så Mellemgruppen nærmere på under et besøg. Besøget var rigtig spændende, så der kunne sagtens bruges mere tid på de mange interessante udstillingsgenstande.
    Besøget blev indledt for de fire deltagende klasser med en rundvisning, som Støtteforeningen havde givet. Rundvisningen gav en eksra dimension til besøget.
  • Søren Bruun Lewring den 22-01-2019
    SKRUMPEHOVEDER - Hos 5. klasse har eleverne først hørt om de indianske stammer, der tidligere praktiserede at lave skrumpehoveder. Derefter skulle de selv fremstille de små hoveder - dog kun med kartofler som udgangspunkt. Det er der kommet disse små "prydgenstande" ud af:
    Marianne Hansen den 08-01-2019

Vi legede og legede og legede - det er fortællingen om verdens bedste Astrid

- Ja, hvor vi legede. Fra morgen til aften, utrættelige, ivrige og glade. Vi klatrede i de højeste træer, vi gik balancegang langs tagryggen på vores hus. Vi lavede hemmelige grotter i høet højt opppe under høloftet. Vi legede cirkus og hekse .....

Det er måske derfor ikke utroligt, at et menneske har hittet på Pippi Langstrømpe, Bulderbybørnene, Grynet, Emil fra Lønneberg, Karlsson på taget, Ronja Røverdatter og mange andre.

As Friskole skal igen i teateret - Mio min Mio på Odense Teater mandag den 4. februar

Livet er ikke nemt, når man er ni år, ensom og forældreløs. Det bliver hellere ikke nemmere, når man bor hos en adoptivfamilie, der ikke bryder sig om børn.
    I et fortryllende eventyr lander Bo Wilhelm Olsen i " Landet i det fjerne" , hvor han krones til kongesøn. En kærlig far, en bedste ven og en hest bliver den nye lykkelige verden. En aften synger sorgfuglen om mørke kræfter. På den anden side af Morgenlysets bro hersker den onde ridder Kato.
    Han stjæler børn og gør menneskehjerter til sten.
    En opgave skal løses med heltemod, klogskab og kammeratskab.

Vi skal selvfølgelig være helt klar til en så stor en oplevelse - hvor venskab, sorg, glæde, identitet er i spil - så til Morgensang vil vi åbne op for Astrid Lindgrens verden.
    Vi har et par kasser fra biblioteket som råmaterialer og finder helt sikkert på meget mere.

Derhjemme håber vi på, at I finder tid til også at lukke den fantastiske verden op - der er flere bøger på biblioteketwink

Nærmere program for mandag den 4. februar følger senere

Ingen aktuelle nyheder