Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

Pia Knudsen den 22-06-2018
    VIGTIGT

Husk der er arbejdsdag fredag den 10. august - inden skolen starter igen efter ferien.

Edderkopperne har helt sikkert holdt fest, så dem skal der ryddes op efter.

• Marianne Hansen den 22-06-2018
    Fredag den 29. juni - den allersidste skoledag

Smørblomsterne vil gerne invitere til en dag, I aldrig glemmer

7.00 er lærerene inviteret til morgenkaffe

7.55 Smørblomsterne står for dagens Morgensang

- I skal forberede jer på, at Smørblomsterne er klædt ud og kan virke fjollede, sjove og kede af det - sådan lidt på skift i løbet af dagen

8.40 Rundbold mellem lærerne og Smørblomsterne
    10.30 Der kastes karameller og enkelte vandballoner
    11.40 Samling rækkevis i skolegården - vi går i haven og ønsker hinanden GOD SOMMERFERIE med BØLGEN

I løbet af dagens program er der også tid til at samles i egen klasse.

Praktisk skal du selvfølgelig holder med lærerne i rundbold og kaste dig ind i kampen efter karameller - derfor skal du huske skiftetøj.

FERIE KLOKKEN 12.00wink

• Søren Bruun Lewring den 21-06-2018
    LANDSKAMPEN i fodbold mellem Danmark og Australien fik de røde trøjer og det høje humør frem i gymnastiksalen, hvor der var indrettet "rooligan-tilstande" med flag og rød-hvide trøjer.
    Før der var gået 10 min havde Eriksen scoret, og så var taget ved at lette...
  • Søren Bruun Lewring den 14-06-2018
    FISKETUR MED THOMAS BUTTENSCHÖN - Når man nu i 6 kl ikke rigtig kan fange nogle fisk, når man er på fisketur, så er det godt med en anden slags fangst. Så da 6 kl forgæves havde forsøgt at fange en ørred i Juelsminde Fiskesø, så gik turen til ishuset på havnen i Juelsminde. Og hvem kom her efter en is?? Ja, Thomas Buttenschön, såmænd. Og heldigvis var han flink nok til at stille op sammen med klassen til et foto - tak for det!
    Se fotos fra fisketuren og "selfien" med Thomas Buttenschön herunder.

• Søren Bruun Lewring den 13-06-2018
    PÅ DET STORE FORÆLDREMØDE var tiden delt op i tre afdelinger: Først blev det kommende skoleår præsenteret med kalender, skemaer og lærere, og den nye lærer, Aage Buhl, blev præsenteret.
    Anden afdeling var tilsynsrapporten fra den tilsynsførende Lasse Lorenz, som havde rosende ord til skolen. Hans rapport kan ses på hjemmesiden.
    Tredie afdeling var et foredrag fra pædagogisk forsker fra Aarhus Universitet, Brian Degn Mårtensson, som satte friskolen i relief mellem så ulige størrelser som grundloven, raketbygning, vægten af en plastikflaske, kærlighed og død - og flere andre ting.... Det skete på en underholdende og humoristisk måde, som samtidig gav grund til eftertanke, for midt i det humoristiske var der perler af god indsigt, som man kunne blive klogere af.
Ingen aktuelle nyheder