Velkommen til As Friskole på nettet.

Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.

• Vi har ledige pladser på alle klassetrin - 0. klasse - 9. klasse.
  • Der er mulighed for at prøve at gå på friskole en dag, to dage eller en uge - helt uforpligtende.
  • Linie 104 stopper lige udenfor døren.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Indskrivning.

Indskrivning til kommende 0. klasse er godt i gang. Ring på 7569 0045 og aftal et besøg. Vi tales ved.

• Søren Bruun Lewring den 19-01-2018
    ET SLAG FOR FULDKORNET
    Fredag morgen var Helle Lodahl fra Credin på besøg under morgensangen for at fortælle om fuldkorn, hvad det er, og hvad det er godt for.
    Hun viste små filmklip fra Credin, og til slut kunne hun fortælle, at hun havde medbragt fuldkornsboller til hele skolen. Uhmmm.

• Søren Bruun Lewring den 10-01-2018
    LØVEN BRØLEDE....noget så højt, da hele As Friskole var på besøg på Århus Teater for at se forestillingen Narnia.
    Den flotte teatersal så imponerende ud, og da først forestillingen gik i gang, blev der stille på rækkerne, mens skuespillerne leverede den god fortælling. Efter en flot og medrivende forestilling gik turen hjemad.
Ingen aktuelle nyheder